Οι προπονήτριες σας

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική Λύγουρη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδίκευση στην αναψυχή κλειστών χώρων, η οποία ειδικότητα σε εκπαιδεύει και σε πιστοποιεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να γίνει σε ένα  κλειστό γυμναστήριο.Έχει εργαστεί στα προγράμματα του Δήμου Καλαμάτας σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού (Γυναίκες και Αθλητισμός) και στο κολυμβητήριο τόσο σε προγράμματα για ενήλικες όσο και σαν προπονήτρια κολύμβησης  στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας (ΝΟΚ). Επίσης στο παρελθόν ήταν υπεύθυνη στην επίβλεψη στην αίθουσα με τα βάρη και τα μηχανήματα αερόβιας προπόνησης στο γυμναστήριο Fitness. Από το 2008 δραστηριοποιείται στο IN SHAPE με αποκλειστικό ενδιαφέρον την βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης και της “εικόνας” του γυναικείου σώματος.

 

ΜΑΙΡΙΛΥΝ

Η Μαιριλυν Βλαβιανού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Έχει εξειδίκευση στην εκγύμναση ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑΑ). Είναι απόφοιτη της Γερμανικής Σχολής Aerobic και Fitness A.F. Studies με ειδικότητες Group Functional training, personal & weight training, pilates, aerobic and step choreography, TRX Suspension Training.

Έχει σταθερή παρουσία σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (ΗΠΑ). Έχει εργαστεί σε προγράμματα μαζικού Αθλητισμού ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του Fitness τα τελευταία 10 χρόνια συνεργαζόμενη με γυμναστήρια καθώς και ως Personal Trainer.